Малко са тези места в залите  в Христо Смирненски. Там

...
Малко са тези места в залите  в Христо Смирненски. Там
Коментари Харесай

Кметът също не харесва проекта за новите зали в Смирненски, местата били малко

„ Малко са тези места в залите  в Христо Смирненски. Там още първоначално споделих, че би трябвало да могат там да се организират надпревари,  родители да имат къде да седнат и да гледат децата си. Във физкултурния салон на СУ „ Любен Каравелов ” има повече места. Ще забележим какво е направил проектантът ”, съобщи кметът Здравко Димитров във връзка строителството на спортния комплекс в „ Западен ” за близо 7 млн. лв. без Данък добавена стойност.
Прочетете още
Както TrafficNews писа, цената на комплекса се подвигна с 1 млн. лв. за по-малко от месец, като новата поръчка  е за  6,7 млн. лв. без данъка. Залата ще се направи от терен от близо 5 дка, а цялото и РЗП е 2300 кв.м РЗП.

„ Зависи компаниите какви цени дадат, може и да е за 6 млн. лв. ”, сподели кметът. Вицето по строителство Пламен Райчев съобщи, че доколкото му е известно в първата поръчка  не е включена инфлацията и повишаването на материалите и за това се дължи разликата, само че възложител е неговият сътрудник Георги Титюков.

Зико разяснява още, че ще би трябвало да се вдигнат местата, а самият план към този момент е бил минал една промяна.

„ Не знам кой им беше дал заданието, само че планът нямаше лекарски кабинети и треньорски стаи, по-късно ги коригираха, откакто им споделих ”, съобщи кметът.

Припомняме, че по план би трябвало да има  7 броя скамейки по 5 места за всяка зала, или общо 70 места в двете зали. Не са планувани трибуни в КСС-тата. Вчера Георги Титюков също съобщи, че ще желае промяна за седящите места.

Идеята е двете зали да бъдат подготвителни за баскетбол и волейбол, където пловдивските клубове да упражняват, а юношеските гарнитури да организират своите мачове.

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР